اگرچه آسیب به تاندونها در بسیاری از مواقع بدلیل حوادث مختلف روی میدهد؛ اما با استفاده از برخی موارد میتوانید از بروز بیماری التهاب تاندون و آسیبدیدگی تاندونها جلوگیری کنید. داشتن یک برنامه برای جایگزین نمودن حرکات و عادات مخرب و اصلاح آنها به پیشگیری از بیماریهای مختلف کمک میکند. برخی از روشهای پیشگیری از آسیب به تاندونها شامل موارد زیر است.
- سبک زندگی خود را با یادگیری پوزیشنها و روشهای صحیح انجام کار، عدم حمل اجسام سنگین و نحوه صحیح برداشتن و حمل اشیا اصلاح کنید.
- در صورت احساس درد در مفاصل و عضلات حین انجام کار آن متوقف نمایید و نحوه قرارگیری بدن خود را اصلاح کنید.
بدن خود را با مصرف مقادیر مورد نیاز پروتئین، ویتامینها و املاح معدنی تقویت کنید تا احتمال بروز آسیب به تاندونها کاهش پیدا کند.
ورزش منظم را در برنامه روزانه خود قرار دهید و از تمرینات درمانی موثر غافل نشوید.
پیش از ورزش کردن بدن خود را گرم کنید و کلیه حرکات ورزشی را اصولی انجام دهید.
- برای ورزش کردن از لباس و کفش مناسب استفاده کنید و پیش از پایان فعالیت ورزشی بدن را خنک کنید.
- اگر شغل شما بهگونهای است که پشت میز به مدتی طولانی مینشینید، وضعیت نشستن خود را اصلاح کنید.
آسیبدیدگی تاندونها معمولا ناشی از ضربههای خفیف یا یک آسیب شدید ناگهانی هستند. همچنین افراد با مشاغل خاص همچون ورزشکاران و نقاشان ساختمان بیش از هر فرد دیگری به التهاب و آسیب دیدگی تاندون دچار میشوند. در صورت بروز التهاب، تورم و درد در تاندونها پیشنهاد میکنیم با پزشک متخصص مشورت کنید.
بسیاری از درمانهای غیرتهاجمی و و خانگی در تسریع درمان و کاهش علایم موثر هستند؛ اما اگر به جراحی تاندون نیاز پیدا کردید، حتما بعد از آن به یک مرکز معتبر فیزیوتراپی به منظور تسریع در بهبودی خود مراجعه فرمایید. مجموعه تخصصی فیزیوتراپی کیانپارس با برخورداری از فیزیوتراپیستهای حرفهای و مجرب همواره به بهبود هر چه سریعتر شما کمک میکند. با توجه به اینکه این مرکز با انواع بیمهها طرف قرارداد است، درصورتیکه تحت پوشش بیمه باشید، قیمت فیزیوتراپی برای شما بسیار مقرونبهصرفه خواهد بود. همچنین اگر قصد رزرو نوبت فیزیوتراپی از این مرکز را داشتید تنها لازم است به وبسایت مجموعه مراجعه فرمایید تا با پر نمودن فرم مربوطه، کارشناسان مجموعه در سریعترین زمان ممکن برای هماهنگیهای لازم با شما ارتباط برقرار کنند.
سوالات متداول
1- فیزیوتراپی بعد از جراحی تاندون ها چه مزایایی را بههمراه دارد؟
انجام فیزیوتراپی بعد از جراحی تاندونها به افزایش دامنه حرکتی، انعطافپذیری بیشتر مفاصل، بهبود خونرسانی به بخشهای آسیبدیده و کاهش درد و التهاب کمک میکند.
2- التهاب و آسیب دیدگی تاندونها چه علائم و نشانههایی دارد؟
درد، تورم، قرمزی، برجستگی و احساس داغی از جمله مهمترین نشانههای آسیب به تاندونها محسوب میشوند.
3- بیماری التهاب تاندونها در کدام بخش از بدن ایجاد میشود؟
این بیماری در هرکدام از تاندونهای بدن ممکن است ایجاد شود؛ اما رایجترین قسمتها شامل نواحی زانو، آرنج، آشیل پا، شانه و ران است.
آیا فیزیوتراپی بعد از جراحی اندامها میتواند بهبودیی از علائمی مانند تورم، درد و استفاده از اندام معافیت دهنده کمک کند؟
چگونه میتوان از فیزیوتراپی در کاهش درد مزمن و بهبود عملکرد افراد مبتلا به اختلالات نورولوژیکی بهره برد؟
چطور میتوان از فیزیوتراپی در نقاحت بیمارانی با این مرض در قسمت صورت و گردن و شانه و دست و آرنج و بازو و مچ و پاهای جلو و پشت و کمر و ستون فقرات پایین و سینه و کمر و پاهای ع
تاثیر تمرین در فیزیوتراپی کیانپارس می تواند بهبودی عملکرد کودکان با اختلالات حرکتی و توسعهای کمک کنند و بچه صورت میتوانند به آنها در یادگیری مهارتهای جدید کمک کنند؟
چگونه میتوان با استفاده از فیزیوتراپی مشکلات اسپندیلوزیس را کاهش داد؟
آیا فیزیوتراپی بعد از جراحی اندامها برای افرادی که مبتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت یا فشار خون بالا هستند نیازهای خاصی دارد و بچه صورت میتوان این نیازها را مدیریت کرد؟