روش های درمان التهاب تاندون

روش های درمان التهاب تاندون


آسیب‌ها و التهابات تاندون را می‌توان با استفاده از درمان‌های فیزیکی، دارو و استراحت مطلق درمان نمود؛ اما اگر بیمار به هیچ‌یک از درمان‌ها پاسخ ندهد، پزشک معالج عمل جراحی را به او توصیه می‌کند. عمل جراحی برای کسانی که دچار پارگی تاندون یا التهابات شدید شده باشند انجام می‌گیرد. در ادامه به بررسی کلیه روش‌های درمان التهاب تاندون‌ها خواهیم پرداخت.

 فیزیوتراپی بعد از جراحی تاندون دراهواز

استراحت کردن

بعد از التهاب تاندون‌ها به عضو آسیب‌دیده مدتی را استراحت دهید تا تورم آن کاهش پیدا کند. لازم به ذکر است منظور از استراحت، بی‌تحرکی کامل نبوده و صرفا باید از فعالیت‌های سنگین اجتناب کنید. همچنین توصیه می‌کنیم در روزهای ابتدایی از کمپرس سرد و کمپرس گرم به‌منظور کاهش التهاب و تورم کمک بگیرید. طی این مدت استفاده از دوش آب گرم تاثیر بسیار خوبی در بهبود سلامت شما خواهد داشت.

درمان دارویی

یکی دیگر از درمان‌های موثر در التهابات ناشی از آسیب دیدگی تاندون، مصرف داروهای ضدالتهاب یا استفاده از ژل‌های موضعی است. در موارد آسیب‌دیدگی‌های خفیف استفاده از این داروها التهاب تاندون را ظرف 1 الی چند هفته برطرف می‌کند؛ اما اگر بعد از گذشت این مدت همچنان درد داشتید به درمان‌های پیشرفته‌تری نیاز خواهید داشت. در چنین شرایطی پزشکان از تزریق کورتیکواستروئیدها کمک می‌گیرند؛ چرا که این داروها در کاهش التهاب و درد بسیار عالی عمل می‌کنند.

فیزیوتراپی

یکی از روش‌های درمانی توصیه شده برای بهبود التهاب و آسیب دیدگی تاندون‌های بدن، فیزیوتراپی است. فیزیوتراپی از روش‌های مختلفی برای کاهش درد و التهاب شما استفاده می‌کند و در روند بهبودی عضو آسیب‌دیده بسیار کارآمد و موثر خواهد بود. با پیگیری جلسات درمانی فیزیوتراپی مجدد بهبودی خود را به دست آورده و سرعت درمان شما را افزایش می‌دهد.

اطلاعات بیشتر   چگونه از بروزسینه پهلو جلوگیری کنیم؟

جراحی

در برخی از موارد که هیچ یک از از درمان‌های گفته‌شده برای آسیب دیدگی تاندون‌ها موثر نبوده و به درمان این عارضه کمک نکرده‌اند، پزشک به عنوان آخرین راه حل عمل جراحی را پیشنهاد می‌دهد. البته توجه داشته باشید که انجام جراحی عوارض زیادی را به‌همراه دارد و اگر بعد از آن به انجام تمرینات فیزیوتراپی و بازتوانی نپردازید تا مدت‌ها نمی‌توانید قوای بدنی خود را بدست آورید.

6 دیدگاه

  • چطور می‌توان از تکنیک‌های فیزیوتراپی در نقاحت بیمارانی با این مرض در قسمت دست و فیزیوتراپی پاها و جلو و پشت و کمر هستند، بهره برد؟

  • چه تأثیری دارند تمرینات‌ورزشی تعادلی و توانبخشی بر توانایی افراد در مدیریت و پیشگیری از آسیب‌های ورزشی و ب‌چه صورت می‌توانند در بهبود عملکرد ورزشکاران کمک کنند؟

  • نقش فیزیوتراپی برای بهبودی فعالیت افرادی مبتلا به مشکلات مفصلی مانند آرتروز و آسیب‌های ورزشی چگونه‌است می‌تواند به کاهش درد و بهبود تابعیت مفاصلی کمک کند؟

  • چگونه می‌توان تمرینات‌ورزشی فیزیوتراپی را به عنوان یک روش پیشگیری از اختلالات عضلانی و اسکلتی در ورزشکاران بهره برد و ب‌چه صورت این تمرینات‌ورزشی می‌توانند بهبودی عملکرد و پیشگیری از آسیب‌های ورزشی کمک کنند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *