فیزیوتراپیست کیست و چه زمان باید به آن مراجعه کرد؟

فیزیوتراپیست کیست و چه زمان باید به آن مراجعه کرد؟


اگر به دلیل یک بیماری یا آسیب، توانایی انجام برخی فعالیت‌ها و حرکات اندام‌هایتان کاهش یافته است، احتمالاً پزشک شما را به یک فیزیوتراپیست معرفی نماید تا با کمک فیزیوتراپی، توانایی اندام‌های آسیب دیده‌تان را به حالت اولیه بازگردانید. فیزیوتراپیست با بیماران همکاری می‌کند تا در مدیریت درد، بهبود تعادل و بهبود عملکرد حرکتی به آن‌ها کمک کند.

بسیاری از افراد به دلایل مختلف در مراحل مختلف زندگی خود با فیزیوتراپیست‌ها همکاری کرده‌اند. ممکن است پس از یک حادثه رانندگی، پس از انجام عمل جراحی یا برای درمان کمردرد به یک فیزیوتراپیست مراجعه کرده باشید. در این مقاله قصد داریم به بررسی موضوع فیزیوتراپیست کیست و چه زمان باید به آن مراجعه کرد؟ بپردازیم.

فیزیوتراپیست کیست؟

فیزیوتراپیست کیست؟
فیزیوتراپیست کیست؟

فیزیوتراپیست فردی است که به تحلیل و درمان مشکلات فیزیکی و حرکتی بدن انسان می‌پردازد. این فرد در زمینه توانبخشی بدن و تمرینات فیزیوتراپی تخصص داشته و به افراد کمک می‌کند تا از طریق تمرینات و روش‌های درمانی مناسب به بهبودی حالت فیزیکی خود برسند.

اگر شما هم علاقه‌مند به آشنایی با روش‌‌های مختلف فیزیوتراپی هستید، و قصد دارید دوره درمان خود را در بهترین کلینیک فیزیوتراپی، و زیر نظر یک پزشک متخصص و دارای مدرک دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی در ایران سپری کنید.

می‌توانید از طریق تکمیل فرم رزرو نوبت؛ فیزیوتراپیست ذاكر مشفق دکترای حرفه ای فیزیوتراپی در ایران با سال ها تجربه کار در کشور کانادا عضو انجمن فیزیوتراپی ایران و کانادا ارتباط برقرار کرده و از مشاوره و هماهنگی‌های لازم جهت مراجعه حضوری، بهره‌مند شوید. همچنین لازم به ذکر است که با رزرو نوبتبه صورت آنلاین؛ از ۱۰ درصد تخفیف خدمات درمانی هم برخوردار خواهید شد.

همان‌طور که می‌دانید، هزینه فیزیوتراپی در منزل متفاوت بوده و بستگی به عوامل مختلفی دارد. این عوامل شامل موقعیت جغرافیایی، تجربه و تخصص فیزیوتراپیست، نوع درمان مورد نیاز و تعداد جلسات می‌باشد. همچنین، هزینه‌ها ممکن است شامل هزینه‌های اضافی مانند هزینه‌های انتقال و تجهیزات مورد نیاز برای جلسات فیزیوتراپی در منزل باشد. انتخاب یک مرکز با تجربه و معتبر می‌تواند به شما کمک کند تا هزینه فیزیوتراپی در منزل را بهینه‌سازی کنید و از خدمات باکیفیت بهره‌مند شوید.

اطلاعات بیشتر   درمان افتادگی مثانه با فیزیوتراپی

فیزیوتراپیست‌ها معمولاً با استفاده از ماساژ، تمرینات اصلاحی، مداخله‌های دستی و توانبخشی، به بیماران کمک می‌کنند تا آسیب‌های حرکتی آن‌ها بهبود یابد. برای تمرین این حرفه، فیزیوتراپیست‌ها باید دارای مهارت‌ها و دانش لازم درزمینهٔ علوم پزشکی و توان‌بخشی باشند. این حرفه اهمیت بسیاری در بهبودی، کاهش درد و ناتوانی‌های فیزیکی افراد دارد و نقش بسیار مهمی در بهبود کیفیت زندگی افراد ایفا می‌کند.

فیزیوتراپی چه مزایایی دارد؟

فیزیوتراپی چه مزایایی دارد؟
فیزیوتراپی چه مزایایی دارد؟

همانطور که متوجه شدید، فیزیوتراپی یک رشته پزشکی است که با استفاده از تمرینات فیزیکی، ماساژ، الکتروتراپی و سایر روش‌های درمانی غیر دارویی، برای اصلاح آسیب‌های ورزشی، کمردرد، آسیب‌های عضلانی و اسکلتی، آسیب‌های عصبی و مشکلات حرکتی در بدن انسان استفاده می‌شود.

یکی از مزایای اساسی فیزیوتراپی این است که به‌جای استفاده از داروها و روش‌های درمانی دیگر که ممکن است عوارض جانبی داشته باشند، تنها از تمرینات و روش‌های طبیعی، برای اصلاح مشکلات جسمی استفاده می‌کند؛ همچنین فیزیوتراپی به افزایش عملکرد جسمی و اعتمادبه‌نفس افراد کمک می‌کند. با انجام تمرینات فیزیکی و درمانی توسط فیزیوتراپیست، افراد بهبود قدرت و انعطاف‌پذیری بیشتر را تجربه می‌کنند.

فیزیوتراپیست چه کاری برای درمان بیمار انجام می‌دهد؟

فیزیوتراپیست جهت بهبود اختلالات و درمان بیماری‌ها در اندام‌های تحت درمان، کلیه امور زیر را انجام می‌دهد:

۱. مشاوره، پذیرش یا خواندن نسخه‌های ارسالی از سوی پزشک مربوطه

۲. ارزیابی و تحلیل نوع بیماری، جراحی یا اختلال (از طریق بررسی در جلسه اول فیزیوتراپی)

۳. تشکیل پرونده با دریافت اطلاعات در مورد سبک زندگی و مطالعه پرونده جراحی یا پزشکی و تصاویر اسکن یا MRI بیمار

۴. درجه‌بندی اختلال یا بیماری در جلسه اول فیزیوتراپی

اطلاعات بیشتر   سندرم تونل کارپال (سی تی اس) سندرم مجرای مچ دست

۵. اجرای پروتکل‌های درمانی مربوط به نوع بیماری، اختلال یا درد فیزیکی و درمان‌های تکمیلی پس از جراحی به‌عنوان فیزیوتراپی

۶. درجه‌بندی و رتبه‌بندی میزان درد یا بهبودی با انجام آزمایشات فیزیکی در اندام‌های مورد درمان در آغاز هر جلسه فیزیوتراپی

۷. ثبت جزئیات هر جلسه درمانی در پرونده درمانی بیمار

۸. تکرار مراحل درمانی و اجرای مراحل پیشرفته درمان تا دستیابی به نتایج مطلوب (تکمیل درمان پس از جراحی، بهبودی درد و اتمام اختلال)

۹. ترخیص بیمار و ارسال گزارشات درمانی به پزشک مربوطه

جمع‌بندی

در انتها باید بگوییم که فیزیوتراپی یکی از روش‌های مؤثر در درمان مشکلات جسمی محسوب می‌شود که برای همه افراد بدون محدودیت سنی مناسب است. هنگامی‌که با درد و مشکلات مرتبط با آسیب‌های جسمی مانند دیسک کمر، درد زانو، مفاصل یا دیسک گردن مواجه می‌شوید، فیزیوتراپی می‌تواند به شما کمک کند. اگر پس از روش‌های دیگر درمانی علائم بهبودی مشاهده نشد، حتماً به متخصص فیزیوتراپی مراجعه کنید. کلینیک فیزیوتراپی کیانپارس اهواز به مدیریت دکتر ذاکر مشفق، آماده خدمت‌رسانی به مراجعه کنندگان و بیماران عزیز بوده و تا اتمام روند بهبودی در کنار شما خواهد بود. امیدواریم که از مطالعه مقاله فیزیوتراپیست کیست و چه زمان باید به آن مراجعه کرد؟ نهایت استفاده و لذت را برده باشید.

سؤالات متداول

  1. چه زمانی باید به فیزیوتراپیست مراجعه کرد؟

مراجعه به فیزیوتراپیست زمانی مناسب است که شما به مشکلاتی مانند درد عضلانی و مفصلی، آسیب‌های ورزشی، کمردرد، آسیب‌های عصبی و مشکلات حرکتی دچار شده باشید؛ همچنین، پس از عمل جراحی یا آسیب حاد، مراجعه به فیزیوتراپیست می‌تواند در بهبودی سریع‌تر و موثرتر کمک کند.

  1. چقدر طول می‌کشد تا نتایج فیزیوتراپی قابل‌مشاهده شود؟
اطلاعات بیشتر   استئونکروز استخوان لگن یا سیاه شدگی سر استخوان

مدت زمانی که طول می‌کشد تا نتایج فیزیوتراپی قابل‌مشاهده شود، بستگی به نوع مشکل شما، شدت آن و تعهد شما به برنامه درمانی دارد. اما معمولاً بعد از چند جلسه فیزیوتراپی، بهبودی قابل توجه در شرایط فیزیکی مشاهده می‌شود.

منابع: https://www.webmd.com/a-to-z-guides/what-is-a-physiotherapist

6 دیدگاه

  • تمرینات‌ورزشی فیزیوتراپی برای افراد با ناتوانی حرکتی و اختلالات حرکتی نورولوژیکی چگونه تأثیر می‌گذارند و ب‌چه صورت می‌توانند در بهبود توانایی حرکتی و کیفیت زندگی افراد کمک کنند؟

  • تأثیر تمرینات‌ورزشی فیزیوتراپی در کاهش درد مزمن و بهبود عملکرد افراد مبتلا به اختلالات نورولوژیکی چگونه‌است می‌تواند بهبودی کیفیت زندگی آنها کمک کند؟

  • چگونه تمرینات‌ورزشی توانبخشی می‌توانند در بهبود وضعیت عضلاتی و سیستم عصبی افراد با اختلالات توجه و بیش‌فعالی مؤثر باشند و ب‌چه صورت می‌توانند بهبودی تمرکز و توجه آنها کمک کنند؟

  • چگونه می‌توان از تکنیک‌های فیزیوتراپی در نقاحت بیمارانی با این مرض در قسمت صورت و گردن و شانه و دست و آرنج و بازو هستند، بهره برد؟

  • تأثیر فیزیوتراپی برای بهبودی فعالیت افرادی مبتلا به مشکلات مفصلی مانند فیبرومیالژیا و بیماری هشتگوت چگونه‌است می‌تواند به کاهش درد و بهبود حرکت مفاصل آنها کمک کند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *