گلف آلبو؛ یکی دیگر از بیماری هایی که موجب درد در ناحیه آرنج میشوند، گلف البو است. این بیماری در بین گلف بازان شایع بوده و موجب درد در سمت داخلی آرنج میشود. گرچه این بیماری در بین گلف بازان بسیار اتفاق میافتد اما ممکن است در افرادی که به فعالیت های سنگین نیز مشغول اند هم ایجاد شود. در ادامه به علت، درمان و راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری گلف البو اشاره شده است.
تعریف بیماری گلف آلبو
گلف البو به دلیل التهاب تاندون های ناحیه آرنج ایجاد میشود که درد های شدیدی ایجاد میکند. دلیل نامگذاری به این خاطر است که این بیماری در بین گلف بازان بسیار شایع است. علاوه بر افرادی که گلف بازی میکنند، این بیماری در اشخاصی که به صورت مکرر مشغول فعالیت های سنگین هستند نیز ممکن است اتفاق بیفتد. به طور کلی گلف البو در افرادی که از مچ دست خود بسیار استفاده میکنند به احتمال زیادی بروز پیدا میکند.
گلف البو باعث میشود که در ناحیه اتصال تاندون های عضلات بازو به برجستگی استخوانی داخل آرنج، دردی احساس شود که ممکن است خفیف یا شدید باشد. استراحت و استفاده از روش های درمان مناسب میتواند این بیماری را تا میزان زیادی برطرف کند.
علائم و علت های گلف آلبو
این بیماری به آرامی ایجاد میشود اما ممکن است علائم آن به صورت ناگهانی نیز بروز پیدا کند. این علائم ممکن است خفیف یا شدید باشد. درد و حساسیت در قسمت داخلی آرنج، سفتی آرنج، ضعف و سستی دست و مچ دست، سوزن سوزن شدن و بی حسی از علائم بیماری گلف البو محسوب میشوند.
یکی از مهم ترین علت های ایجاد گلف البو، استفاده بیش از حد از عضلات و کشش بیش از توان تاندون است. این موارد باعث میشوند به تاندون آسیب های میکروسکوپی وارد شود که به صورت التهاب و درد پدیدار میشوند. علاوه بر گلف، فعالیت هایی مانند بیل زدن، چکش زدن و باغبانی نیز میتوانند باعث بروز این بیماری شوند.
درمان گلف آلبو
اولین کاری که باید انجام دهید این است که از حرکاتی که شدت درد را بیشتر میکنند دوری کنید. دارو درمانی نیز برای بهبود گلف البو مورد استفاده قرار میگیرد. داروهای ضد التهاب و ضد درد اغلب برای این بیماری تجویز میشوند.
تزریق داروهای کورتیکوستروئیدی در محل تاندون و استفاده از بریس های خاص آرنج و ساعد نیز میتواند بسیار موثر باشد. تمرینات فیزیوتراپی یکی از بهترین و موثرترین راه ها برای درمان گلف البو محسوب میشوند. با شرکت در جلسات و انجام مرتب تمرینات میتوان تا حد زیادی گلف البو را برطرف نمود. در صورتی که راه های پیشنهادی پاسخگو نبودند در نهایت عمل جراحی انجام میگیرد.
پیشگیری از ابتلا به بیماری گلف آلبو
استراحت های مداوم و منظم در بین ورزش و فعالیت های سنگین، یکی از موثرترین راه ها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است. انجام حرکات کششی و تقویتی ساعد نیز میتواند بسیار کمک کننده باشد.
جمع بندی
گلف البو مانند تنیس البو بیماری دردناکی است که ناحیه آرنج و ساعد را درگیر میکند. در صورتی که به تازگی درد شدیدی را در این ناحیه حس میکنید، بهتر است هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کرده و عکسبرداری را انجام دهید. تشخیص در مراحل ابتدایی بیماری میتواند درمان را به شیوه ای بهتر به سرانجام برساند.
رزرو نوبت
برای دریافت نوبت کافی است فرم موجود در پایین همین صفحه را به دقت تکمیل نمایید. با تکمیل فرم و ثبت آن، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و زمان مراجعه به کلینیک را با شما هماهنگ می کنند.
سوالات متداول
چه تعداد جلسات فیزیوتراپی برای بهبود گلف البو نیاز است؟
تعداد جلسات بستگی به شدت بیماری داشته اما به طور کل برای درمان این بیماری به حدود چندین ماه فرایند درمانی مداوم نیاز خواهد بود.
هزینه درمان گلف البو با فیزیوتراپی چقدر است؟
هزینه درمان بستگی به تعداد جلسات دارد. برای اطلاع از قیمت هر جلسه فیزیوتراپی می توانید با کارشناسان تماس بگیرید.
فیزیوتراپی چطور میتواند به بهبودی وضعیت افرادی که پس از یک عمل جراحی دچار محدودیتهای جسمانی شدهاند، کمک کند؟
چگونه میتوان از تمرینات فیزیوتراپی در کاهش خطر ایجاد آسیبهای ورزشی در افرادی که فعالیتهای ورزشی باشند، بهره برد؟
چگونه میتوان معاینات و ارزیابیهای ابتدایی بیماران برای شروع فیزیوتراپی پس از جراحی اندامها انجام داد و برنامههای تمرینی خاصی برای هر فرد تدوین کرد؟
فیزیوتراپی بعد از جراحی اندامهایی مانند زانو، شانه یا ران چه تفاوتها و تمریناتورزشی خاصی نسبت به فیزیوتراپی عمومی دارد؟
فیزیوتراپی پس از جراحی شامل اعضایی مانند زانو ، شانه یا ران است تمرینات و تکنیک های خاصی که به سرعت بخشیدن به روند بهبودی و بازگشت به فعالیت های روزمره کمک می کند. این تمرینات اغلب با هدف کاهش درد ، بهبود قدرت عضلانی ، افزایش حرکت و ترویج تعادل و کنترل حرکتی انجام می شود. در فیزیوتراپی پس از جراحی ، تمرینات با توجه به شرایط بیمار تنظیم و به تدریج انجام می شود تا از مناطق پرخطر و احتمال آسیب مجدد به اندام جلوگیری شود. همچنین فیزیوتراپی پس از عمل بیشتر بر نحوه انجام حرکات صحیح و آموزش حفظ حرکات صحیح به بیمار تمرکز دارد.
در مقابل، فیزیوتراپی عمومی بیشتر در مورد تقویت عضلات ، افزایش استقامت و بهبود کلی وضعیت جسمی است و در بیشتر موارد نیازهای خاص جراحی را در نظر نمی گیرد. بنابراین فیزیوتراپی پس از جراحی اعضایی مانند زانو ، شانه یا ران دارای تمرینات خاصی است که به بهبود سریع تر و موثرتر بیمار کمک می کند و همچنین از احتمال بازگشت آسیب جلوگیری می کند.
فیزیوتراپی بعد از جراحی نیاز به تمرینات ورزشی خاصی دارد که با نوع جراحی و ناحیه تحت درمان تنظیم می شود. اینها شامل تمرینات تقویتی، انعطاف پذیری و تعادل برای هر نوع جراحی و محل جراحی است که با کمک آن افراد بهبودی سریع تری را در حرکت و کارایی اندام های جراحی خود تجربه می کنند.