فیزیوتراپی انگشتان پا در اهواز

فیزیوتراپی انگشتان پا در اهواز


انگشتان پا را می‌توان یکی از حساس‌ترین نقاط بدن دانست که همواره در خطر آسیب دیدگی قرار دارند. کج شدگی انگشتان، احساس درد و سوزش، شکستگی، چکشی شدن و خشک شدن از مهم‌ترین آسیب‌هایی است که احتمال دارد برای انگشت پای هر فردی رخ دهد. اما خوشبختانه امروزه با کمک فیزیوتراپی انگشتان پا؛ امکان رفع آسیب و کنترل وضعیت آن فراهم است.

توصیه ما به تمامی کسانی که با یکی از این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند این است که مطالعه این مطلب را به زمان دیگری موکول نکنند.

معرفی آسیب دیدگی انگشتان پا

منظور از آسیب دیدگی انگشتان پا هر گونه درد و تفسیری است که در این ناحیه رخ می‌دهد و گاها می‌تواند نحوه حرکت شما را تحت تاثیر قرار دهد. این آسیب‌ها گاهی به دلیل محدودیت‌هایی که در حرمت مفاصل و انگشت‌ها ایجاد می‌کنند، بر روی تعادل نیز تاثیر می‌گذارد. همین موضوع باعث می‌شود تا تمامی کسانی که از این آسیب‌ها رنج می‌برند، بخواهند هر چه سریع‌تر به بهبودی دست یابند.

علت آسیب انگشتان پا

دلایل بسیاری وجود دارد که هر کدام می‌تواند زمینه ساز آسیب دیدگی شست پا شود. شناخت این دلایل به تشخیص و درمان بسیار کمک می‌کند.

مهم‌ترین علت آسیب انگشتان پا ابتلا به برخی بیماری‌ها است. به عنوان مثال افراد مبتلا به بیماری‌هایی چون دیستروفی، شارکو ماری توث، نقرس، هالوکس لیمیتوس، آرتروز و انگشت چمنی‌ بیشتر در معرض آسیب دیدگی انگشتان پا قرار می‌گیرند. البته این نکته را نیز در نظر بگیرید که گاهی این آسیب به دلیل برخورد با جسم سخت و زمین خوردگی اتفاق می‌افتد.

اطلاعات بیشتر   افزایش لذت مقاربتی با فیزیوتراپی

درمان آسیب انگشتان پا

به طور کلی درمان آسیب انگشتان پا را می‌توان به گزینه‌های زیر خلاصه کرد:

  • دارو درمانی برای رفع یا بهبود عارضه‌های که موجب آسیب دیدگی انگشتان دست شده است.
  • استفاده از انواع پروتز و بریس برای رفع بدشکلی‌ها
  • فیزیوتراپی و ورزش درمانی برای بهبود درد، سوزش، تورم و قرمزی و همچنین افزایش دامنه حرکتی
  • استفاده از کمپرس آب سرد و کیسه آب گرم در جهت بهبود و کنترل دردهای ناشی از آسیب دیدگی انگشتان
  • جراحی هنگامی که سایر شیوه‌های درمانی نتوانسته است بهبودی لازم را حاصل کند.

پیشگیری از آسیب انگشتان پا

یکی از مهم‌ترین سوالات مطرح شده توسط بیماران این است که برای پیشگیری از آسیب انگشتان پا چه باید کرد؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که پیشگیری از آسیب انگشتان پا تنها زمانی اقدام پذیر است که شما یک برنامه ورزشی منظم برای خود داشته باشید و از کم تحرکی بپرهیزید. همچنین لایف استایل خود را تغییر دهید و از انجام فعالیت‌هایی که شما را برای مدت زمان طولانی ایستاده نگه می‌دارد خودداری کنید.

جمع بندی

در این مقاله در رابطه با فیزیوتراپی انگشتان پا به عنوان یکی از بهترین روش‌های درمان آسیب دیدگی این ناحیه صحبت کردیم. همچنین سعی کردیم اطلاعات مفیدی را در این باره ارائه دهیم. بنابراین اگر خود یا یکی از اطرافیانتان دچار آسیب دیدگی انگشتان پا شده است، همین امروز برای رفع این مشکل اقدام کنید، و از این طریق مانع بدتر شدن اوضاع شوید.

رزرو نوبت

رزرو نوبت برای دریافت خدمات از متخصصان فیزیوتراپی کیانپارس می‌تواند یک قدم مثبت در جهت بهبودی باشد. بنابراین اگر شما نیز خواهان دریافت این خدمات هستید، اما نمی‌دانید بهتر است از کجا شروع کنید، توصیه می‌شود فرم زیر را برای رزرو نوبت پر کنید.

اطلاعات بیشتر   سندرم تونل کارپال (سی تی اس) سندرم مجرای مچ دست

سوالات متداول

تعداد جلسات فیزیوتراپی انگشتان پا چگونه تعیین می‌شود؟

تعداد جلسات فیزیوتراپی لازم برای بهبود آسیب دیدگی انگشتان پا با بررسی میزان اختلال توسط پزشک معالج مشخص می‌شود.

هزینه فیزیوتراپی انگشتان پا چقدر است؟

هزینه فیزیوتراپی انگشتان پا بسته به اینکه شما از کدام روش فیزیوتراپی استفاده می‌کنید و تعداد جلسات لازم شما برای بهبودی چقدر است، مشخص می‌شود.

6 دیدگاه

  • تاثیر تمرین در فیزیوتراپی کیانپارس می تواند در بهبود آسیب‌های ورزشی و تسریع در بهبودی پس از آنها موثر باشند؟

  • آیا فیزیو تراپی می‌تواند در کمک به نقاحت بیمارانی با این مرض در قسمت گردن و شانه و دست و آرنج و بازو و مچ و پاهای جلو و پشت و کمر و ستون فقرات پایین و سینه و کمر و فیزیوتراپی پاها و بازوها و ساق پا و ستون فقرات میانی و باسن و ران و پاهای جلو هستند، مفید باشد؟

  • چگونه تمرینات‌ورزشی تعادلی و توانبخشی می‌توانند در پیشگیری از آسیب‌های ورزشی و افتادن در سالمندان مؤثر باشند و ب‌چه صورت می‌توانند بهبودی عملکرد روزمره و کیفیت زندگی آنها کمک کنند؟

  • درمانگران فیزیوتراپی چگونه مشکلات مرتبط با عمل جراحی اندام‌ها را تشخیص می‌دهند و برنامه‌های تمرینی خاصی برای هر بیمار تدوین می‌کنند؟

  • چگونه می‌توان از تمرینات‌ورزشی توانبخشی در پیشگیری از اختلالات عضلانی و اسکلتی استفاده کرد؟

  • چگونه می‌توان فیزیوتراپی را به تحقیقات علمی و مطالعات بالینی در حوزه بهبودی بعد از جراحی اندام‌ها متصل کرد و از داده‌های علمی بهره‌برد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *