ملاک و معیار انتخاب بهترین دکتر فیزیوتراپی در هر شهر/کشور بسته به شماری از فاکتور های مثبت یک پزشک فیزیوتراپ/فیزیوتراپیست می باشد، فیزیوتراپیست ذاكر مشفق دکترای حرفه ای فیزیوتراپی با سال ها تجربه کار در کشور کانادا عضو انجمن فیزیوتراپی ایران و کانادا
مرکز فیزوتراپی کیانپارس، با مدیریت فیزیوتراپیست ذاکر مشفق
فارغ التحصیل از دانشگاه نامز اسپانیا؛ و کسب بیش از دو دهه تجربه در زمینه درمان انواع بیماریهای مفصلی و عضلانی؛ در سال ۱۳۸۷ در محله کیانپارس اهواز، فعالیت خود را آغاز نموده است.ایشان دارای دکترای حرفهای فیزیوتراپی در ایران و عضو انجمن فیزیوتراپی ایران و کانادا بوده؛ و با سالها کار و تحصیل در کشور کانادا، به تجربه ارزشمندی در علم فیزیوتراپی دستیافته است.
بهترین فیزیوتراپیست اهواز
لذا امروز به عنوان یک دکتر فیزیوتراپی مجرب، با بهرهگیری از دستگاههای پیشرفته و مدرن و متدهای نوین درمانی؛ در زمینه ارتوپدی، نورولوژی و درمان آسیبهای ورزشی فعالیت دارند. همچنین پس از انجام جراحی، صفرتاصد پروسه درمانی فیزیوتراپی را با بهرهگیری از جدیدترین روشهای علم پزشکی، به منظور درمان سریع بیمار برعهده میگیرند. شایان ذکر است که انجام مشاورههای تخصصی و حرفهای، یکی دیگر از خدمات ارزشمند ایشان است که جهت افزایش آگاهی مراجعهکنندگان ارائه میشود.
در این بخش شما را با مدارک و پروانه های بهره برداری کلینیک فیزیوتراپی کیانپارس، پروانه مسئول فنی جناب دکتر محمد علی ذاکر مشفق و همچنین مدارک و گواهینامه های مرتبط با تخصص، کارگاه های آموزشی آشنا خواهیم کرد.
ویژگی های دکتر فیزیوتراپیست خوب
ویژگی اول آموزش و آگاهی و ریشه یابی دلایل بیماری در عادت های اشتباه و نحوه زندگی بیمار است؛ به این معنا که خیلی از بیماریهای ما بخاطر عادتهای اشتباه ما است و در فیزیوتراپی کیانپارس دکتر با صبر و حوصله بهترین روش های اصلاح عادت های غلط را به ما میدهد.
ویژگی دوم برقراری ارتباط قوی با بیمار و نظارت کامل بر عملکرد و نتایج جلسات درمانی؛ و در آخر پس از درمان همراهی کامل بیمار از جلسه ابتدایی تا انتهای مراحل درمان در کنار درمان های فوق تخصصی اصلاح عادت های اشتباه، ورزش و فرهنگسازی با جدیت انجام خواهد شد.
برای رزرو نوبت فیزیوتراپی کیان پارس با ما در ارتباط باشید.
چگونه تمریناتورزشی توانبخشی میتوانند به افراد مبتلا به آرتروز در کاهش درد و بهبودی عملکرد مفاصلی کمک کنند؟
آیا فیزیو تراپی میتواند در کمک به نقاحت بیمارانی با این مرض در قسمت دست و پاهای جلو و پشت و سینه و کمر و ستون فقرات پایین هستند، مفید باشد؟
چطور میتوان از تمرینات فیزیوتراپی در نقاحت بیمارانی با این مرض در قسمت دست و فیزیوتراپی پاها هستند، بهره برد؟
چگونه میتوان تاثیرات روانی و اجتماعی فیزیوتراپی بعد از جراحی اندامها را مورد بررسی قرار داد و به بیماران کمک کرد تا با تغییرات جسمانی و روانی خود بهتر کنار بیاورند؟
چگونه تغذیه و ساعت خواب متناسب با فیزیوتراپی بعد از جراحی اندامها میتوانند بهبودیی کمک کنند؟
راهکارهای فیزیوتراپی برای ارتقاء عملکرد و توانایی جسمی افراد مبتلا به بیماریهای عصبی چیست؟