پس‌ از مراجعه به پزشک متخصص و تشخیص تاندونیت زانو متخصصان به شما کمک می‌کنند تا بهترین اقدام درمانی را برای تاندون زانوی خود انجام دهید. درمان تاندونیت بستگی به این دارد که بیماری شما به چه میزان پیشرفت کرده‌ است. بسیاری از افراد مبتلا به تاندونیت می‌توانند از روش‌های درمانی نوین و به‌طورکلی روش‌های غیرجراحی استفاده کنند. روش‌های غیرتهاجمی و غیرجراحی بهترین روش‌های درمانی برای درمان التهاب تاندون‌های زانو محسوب می‌شوند؛ چراکه از بروز عوارض احتمالی روش‌های تهاجمی جلوگیری می‌کنند. البته توجه داشته باشید که روش درمانی به تشخیص پزشک متخصص انتخاب‌شده تا بتوانید با استفاده از آن‌ها به بهبودی کامل دست یابید. در ادامه به معرفی بهترین روش‌های درمانی تاندونیت زانو خواهیم پرداخت.

استراحت

پس‌ از تشخیص تاندونیت زانو نباید درد این ناحیه را نادیده بگیرید و به ورزش ادامه دهید. درواقع هرچه مقدار بیشتری ورزش کنید، وضعیت تاندون‌ها نیز بدتر خواهند شد. ادامه دادن و پیگیری تمرینات ورزشی باعث آسیب‌دیدگی بیشتر زانو می‌شود. بنابراین هنگامی‌که درد زیادی را در اثر انجام تمرینات ورزشی تحمل می‌کنید، باید دست از انجام آن‌ها بکشد و استراحت کنید؛ چراکه این دسته فعالیت‌ها باعث تشدید بیماری خواهند شد. برای استراحت دادن به پا از انجام فعالیت‌هایی که باعث وارد شدن فشار بر زانو می‌شوند، خودداری کنید. همچنین پای آسیب‌دیده را بالاتر از سطح بدن قرار دهید. به‌منظور کاهش درد و گرفتگی عضلات می‌توانید از کمپرس آب گرم و یخ روی زانوی خود استفاده نمایید. استفاده از زانوبند نیز به کاهش درد و التهاب کمک زیادی می‌کند.

اطلاعات بیشتر   فیزیوتراپی نزدیک من

دارودرمانی

پزشک شما ممکن است داروهایی همچون ایبوپروفن، ناپروکسن و استامینوفن را به‌منظور کاهش درد و التهاب تجویز کند. همچنین گاهی اوقات اگر در ناحیه اطراف تاندون درد شدیدی داشته باشید، پزشک ممکن است به تزریق کورتیکواستروئیدها اقدام نماید. تزریق کورتیکواستروئیدها در کاهش درد شدید بسیار موثر خواهند بود؛ اما تزریق طولانی مدت آن تاندون‌ها را ضعیف کرده و احتمال پارگی آن‌ها را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

تزریق پی ‌آر پی

تزریق پلاسما غنی از پلاکت یا پی‌آر‌پی به درون زانو می‌تواند به ترمیم و بازسازی فوری تاندون آسیب‌دیده کمک کند. پزشک برای انجام این کار نمونه خون بیمار را تهیه کرده و آن را درون سانتریفیوژ قرار می‌دهد تا پلاسما غنی از پلاکت از دیگر محتویات خون جداسازی شود. سپس پلاسما تهیه شده به درون تاندون زانو تزریق می‌شود.

فیزیوتراپی

یکی از روش‌های موثر برای درمان انواع مشکلات زانو، فیزیوتراپی محسوب می‌شود. فیزیوتراپی با انجام برخی تمرینات و حرکات کششی مخصوص، به مقابله با آسیب دیدگی کمک می‌کند. جلسات درمانی فیزیوتراپی شامل گرم کردن بدن، کمپرس یخ یا ماساژ، تمرینات کششی و تمرینات تقویتی و استفاده از برخی تجهیزات مخصوص فیزیوتراپی محسوب می‌شود. با شرکت در جلسات فیزیوتراپی، تمرینات ورزشی و حرکات هدفمندی توسط فیزیوتراپیست به شما آموزش داده می‌شود که علاوه‌بر کاهش درد و التهاب زانو، باعث تقویت عضلات آن نیز می‌شود؛ اما برای شرکت در این جلسات باید به مراکز معتبر در این زمینه مراجعه فرمایید. مجموعه تخصصی فیزیوتراپی کیانپارس بهترین کلینیک فیزیوتراپی در ایران و اهواز بوده که کلیه خدمات فیزیوتراپی را در تمام زمینه‌ها ارائه می‌کند. بنابراین اگر قصد انجام فیزیوتراپی در منزل را با بهترین فیزیوتراپیست‌های کشور داشتید، می‌توانید از خدمات این مجموعه بهره بگیرید.

اطلاعات بیشتر   درمان سریع آسیب عصب سیاتیک

در مجموعه کیانپارس از انواع روش‌های شاک‌ویوتراپی، اوزون تراپی، لیزر درمانی پرتوان، اولتراسوند درمانی و… استفاده می‌شود تا بیماران هرچه سریع‌تر سلامت خود را مجدد بدست آورند. هریک از این روش‌ها به بهبودی سریع‌تر شما کمک کرده و باعث کاهش التهاب و تورم می‌شود. همچنین فیزیوتراپیست‌های حرفه‌ای مجموعه برخی تمرینات ورزشی مخصوص را به شما آموزش می‌دهند تا زیر نظر آن‌ها این دسته تمرینات را به شکل صحیحی انجام دهید. هریک از تمرینات ورزشی برای افزایش دامنه حرکتی زانو، افزایش قدرت و کاهش گرفتگی عضله‌ها توصیه می‌شوند.

جراحی

از روش جراحی به ندرت برای درمان التهاب تاندون زانو استفاده می‌شود؛ اما زمانی این روش کاربرد دارد که روش‌های غیرجراحی تاثیری در بهبود بیمار نداشته باشند. جراحی تاندونیت زانو شامل بازکردن زانو به‌منظور تراشیدن کشکک و تاندون است. البته امروزه از جراحی آرتروسکوپی نیز برای درمان التهاب تاندون زانو استفاده می‌شود. یکی از تکنیک‌های موثر برای بهبود سریع‌تر، انجام فیزیوتراپی بعد از جراحی تاندون زانو است.

6 دیدگاه

  • چگونه می‌توان از فیزیوتراپی در نقاحت بیمارانی با این مرض در قسمت دست و مچ هستند، بهره برد؟

  • نقش فیزیوتراپی برای بهبودی فعالیت افرادی مبتلا به مشکلات مفصلی مانند آرتروز و آسیب‌های ورزشی چگونه‌است می‌تواند به کاهش درد و بهبود انعطاف پویایی مفاصلی کمک کند؟

  • تاثیر تمرین در فیزیوتراپی کیانپارس می تواند بهبودی عملکرد کودکان با اختلالات حرکتی و توسعه‌ای کمک کنند و ب‌چه صورت می‌توانند به آنها در یادگیری مهارت‌های جدید کمک کنند؟

  • چگونه می‌توان از تکنیک‌های فیزیوتراپی در نقاحت بیمارانی با این مرض در قسمت گردن و شانه و دست و آرنج و بازو و مچ و پاهای جلو و پشت و کمر و ستون فقرات پایین و سینه و کمر و فیزیوتراپی پاها و بازوها و ساق پا و ستون فقرات میانی و باسن و ران هستند، بهره برد؟

  • چگونه تمرینات‌ورزشی تعادلی و توانبخشی می‌توانند در پیشگیری از آسیب‌های ورزشی و افتادن در سالمندان کمک کنند و ب‌چه صورت می‌توانند بهبودی عملکرد روزمره و کیفیت زندگی آنها کمک کنند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *