درمان شانه یخ زده در اهواز

درمان شانه یخ زده در اهواز


بیماری شانه یخ زده یا شانه منجمد در افراد 40 تا 60 ساله رخ می دهد و در بین زنان شایع تر است. این بیماری باعث درد و گرفتگی شانه می شود؛ به طوری که پس از مدتی حرکت شانه سخت خواهد شد. ممکن است پس از افزایش دوره وخامت علائم، فرد مقدار کمتری درد احساس کند، اما در کل برای بهبودی این بیماری حدود 3 سال زمان نیاز است. ما در این مقاله به علل، روش های درمان و همچنین پیشگیری از ابتلا بیماری شانه یخ زده اشاره می کنیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه شوید.

تعریف بیماری شانه یخ زده

کپسول شانه شخصی که به این بیماری مبتلا است، بسیار سفت و ضخیم می شود؛ به طوری که گرفتگی ایجاد شده و حرکت شانه به سختی صورت می گیرد. در مفصل شانه ای، مایع کمتری یافت شده و بافت های شانه چسبندگی غیرعادی پیدا می کنند. همگی این موارد باعث می شوند حرکت شانه به سختی صورت گرفته و درد و گرفتگی در این ناحیه ایجاد شود. درد شدید و عدم حرکت شانه از علائم اصلی این بیماری محسوب می شوند.؟

علت شانه یخ زده

هنوز علت مشخصی برای این بیماری مشخص نشده است اما به گفته متخصصین، برخی بیماری های دیگر در رخ دادن آن نقش دارند. در بیماران مبتلا به دیابت، تعداد افرادی که از درد و گرفتگی شانه شکایت دارند، بیشتر است.

اطلاعات بیشتر   فیزیوتراپی بازو در شهر اهواز

افرادی که به تازگی ناحیه بازو و شانه خود را جراحی کرده اند، بی حرکتی مفرطی در این نواحی وجود دارد. همین موضوع باعث می شود پس از مدتی، این دسته از بیماران به شانه یخ زده مبتلا شوند. برای جلوگیری از این مورد، توصیه می شود زیر نظر پزشک، بیمار شانه و بازو خود را در زمان مناسب حرکت دهد.

پارکینسون، کم کاری و پرکاری تیروئید و همچنین بیماری قلبی، از دیگر بیماری هایی هستند که در بروز شانه یخ زده می توانند نقش داشته باشند.

درمان شانه یخ زده

درمان های مختلفی برای درمان بیماری شانه یخ زده ارائه شده است اما رایج ترین درمان اولیه برای این بیماری، فیزیوتراپی می باشد. علاوه بر فیزیوتراپی روش های درمانی دیگری نیز برای بیماری شانه یخ زده وجود دارد. تزریق استروئید، اتساع هیدروس و جراحی، از دیگر روش های درمانی این بیماری محسوب می شود اما ممکن است هر یک از آنان عوارضی به همراه داشته باشد یا نتیجه کار چندان مطلوب صورت نگیرد. این موارد در فیزیوتراپی به ندرت پیش می آید و این روش درمانی مطمئن ترین راه برای بهبود شانه یخ زده می باشد.

پیشگیری از ابتلا به بیماری شانه یخ زده

همانطور که اشاره کردیم یکی از علل شایع شانه یخ زده، بی تحرکی است. این عدم تحرک، در بیمارانی که به تازگی بازو یا شانه خود را جراحی کرده اند بسیار بیشتر است. برای پیشگیری از ابتلا به بیماری شانه یخ زده، بهتر است با مشورت پزشک خود، حرکات مناسبی را انجام دهید.

جمع بندی

برای درمان بیماری شانه منجمد روش های درمانی مختلفی ارائه شده است که یکی از آنها فیزیوتراپی است. در صورتی که از ابتلا به این بیماری دردناک رنج می برید، می توانید به کلینیک های معتبر فیزیوتراپی مراجعه کرده و فرایند درمان خود را آغاز نمایید.

اطلاعات بیشتر   فیزیوتراپی مفصل ران در شهر اهواز

رزرو نوبت

برای دریافت نوبت کافی است فرم موجود در پایین همین صفحه را به دقت تکمیل نمایید. با تکمیل فرم و ثبت آن، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و زمان مراجعه به کلینیک را با شما هماهنگ می کنند.

سوالات متداول

چه تعداد جلسات فیزیوتراپی برای بهبود شانه منجمد نیاز است؟

تعداد جلسات بستگی به شدت بیماری داشته اما به طور کل برای درمان این بیماری به حدود چندین ماه فرایند درمانی مداوم نیاز خواهد بود.

هزینه درمان شانه یخ زده با فیزیوتراپی چقدر است؟

هزینه درمان بستگی به تعداد جلسات دارد. برای اطلاع از قیمت هر جلسه فیزیوتراپی می توانید با کارشناسان تماس بگیرید.

6 دیدگاه

  • نقش تمرینات‌ورزشی فیزیوتراپی برای بهبودی فعالیت افرادی مبتلا به مشکلات عضلانی و سیستم عصبی چگونه‌است می‌تواند در بهبود وضعیت آنها کمک کند؟

  • تمرینات‌ورزشی فیزیوتراپی برای افراد با ناتوانی حرکتی و اختلالات حرکتی نورولوژیکی چگونه تأثیر می‌گذارند و ب‌چه صورت می‌توانند در بهبود توانایی حرکتی و کیفیت زندگی افراد کمک کنند؟

  • آیا فیزیو تراپی می‌تواند به بهبودی ناهنجاری پشتی و کمر کمک کند؟

  • تاثیر تمرین در فیزیوتراپی کیانپارس می تواند بهبودی عملکرد افراد مبتلا به افتراق عضلاتی و سندرم درد میانی کمک کنند و ب‌چه صورت می‌توانند در کاهش درد و بهبود عملکرد کمک کنند؟

  • نقش تمرینات‌ورزشی توانبخشی در بهبود وضعیت عضلات و سیستم عصبی افراد با اختلالات توجه و بیش‌فعالی چگونه‌است می‌تواند بهبودی تمرکز و توجه آنها کمک کند؟

  • تاثیر تمرین در فیزیوتراپی کیانپارس می تواند بهبودی وضعیت کف پا و پاها و تقویت عضلات پا کمک کنند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *