معمولا بهسختی میتوان از بروز تاندونیت زانو جلوگیری کرد و در بسیاری از موارد تنها یک آسیب کوچک باعث این عارضه میشود؛ اما شما میتوانید اقداماتی را بهمنظور احتیاط و جلوگیری از تاندونیت زانو انجام دهید که در ادامه به آنها اشاره خواهیم نمود.
- بهصورت منظم ورزشهای کششی و مقاومتی انجام دهید تا عضلات پایتان قوی شود. استراحت زیاد باعث ضعف عضلات و درد مفاصل خواهد شد.
- پیش از انجام تمرینات فیزیکی بدنتان را گرم کنید و حرکات کششی مخصوص پا را انجام دهید.
- درصورت داشتن اضافه وزن به میزان مناسب وزن خود را کاهش دهید تا فشار واردشده بر زانوها کم شوند.
- بهمنظور جلوگیری از تاندونیت زانو یک رژیم غذایی سرشار از کلسیم و ویتامین دی داشته باشید تا عضلات و ماهیچههای بدن تقویت شوند.
- هنگام ورزش از کفشهای مناسب، استاندارد و باکیفیت استفاده کنید.
- بهمحض اینکه متوجه درد در ناحیه زانو شدید، ورزش را متوقف و روی ناحیه موردنظر کمپرس یخ قرار دهید. همچنین تا زمان بهبودی از انجام فعالیتهایی که به تاندون زانو فشار وارد میکنند، پرهیز نمایید.
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی کامل بیماری تاندونیت زانو و علل ایجاد آن پرداختیم. حال با توجه به شناختی که نسبت به این بیماری پیدا کردهاید، در صورت بروز هریک از علائم و نشانهها میتوانید در اسرع وقت بهمنظور تشخیص و درمان آن اقدام کنید تا دچار آسیبهای جدی ناشی از این عارضه دچار نشوید. ابتلا به این بیماری باعث ایجاد التهاب، تورم، سوزش، حساسیت به لمس و محدودیت حرکتی میشود. بنابراین اگر دچار این مشکل شدهاید، توصیه میکنیم با استفاده از روشهای درمانی مناسب همچون فیزیوتراپی، هرچه سریعتر اقدام به درمان نمایید. معمولا یکی از دغدغههای افرادی که قصد پیگیری درمان خود را دارند، قیمت فیزیوتراپی است. با توجه به اینکه مجموعه فیزیوتراپی کیانپارس با انواع بیمهها طرف قرارداد است، اگر تحت پوشش بیمه باشید، قیمت انواع خدمات فیزیوتراپی برای شما بسیار مناسب خواهد بود. درصورتیکه قصد رزرو نوبت فیزیوتراپی از این مجموعه را داشتید، تنها لازم است به تکمیل فرم رزرو نوبت موجود در سایت اقدام کنید تا کارشناسان مجموعه با شما ارتباط برقرار کنند.
سوالات متداول
1- مدت زمان بهبودی تاندونیت زانو چقدر است؟
بیماران معمولا 6 هفته بعد انجام تمرینات فیزیوتراپی بهبودی را احساس میکنند. طی این مدت شدت درد کمتر میشود و سفتی و خشکی زانو نیز کاهش مییابد.
2- عدم پیگیری درمان تاندونیت زانو باعث چه چیزی میشود؟
عدم پیگیری درمان این عارضه میتواند منجر به پارگی تاندون شود. این پارگی ممکن است قسمتی از بافت تاندون یا تمام آن را دچار اختلال کند.
3- چگونه میتوان از ابتلا به تاندونیت زانو جلوگیری کرد؟
رعایت برخی نکات همچون کاهش وزن، استفاده از مواد غذایی حاوی کلسیم و ویتامین دی، تقویت عضلات و انجام ورزشهای کششی و مقاومتی به پیشگیری از ابتلا به تاندونیت زانو کمک میکنند.
فیزیوتراپی چطور میتواند به بهبود عملکرد بیمارانی با این مرض در قسمت پا و بازوها و دست هستند، کمک کند؟
چگونه فیزیوتراپی میتواند بهبودی عملکرد افراد مبتلا به مشکلات عضلانی و سیستم عصبی کمک کند و بچه صورت میتواند به افزایش قدرت عضلات و توانایی حرکتی آنها کمک کند؟
چگونه میتوان از روشهای نوین تلهرهابیتاسیون و واقعیت مجازی در فرآیند فیزیوتراپی بعد از جراحی اندامها بهره برد و از تکنولوژیهای پیشرفته برای بهبودی بهتر بیماران استفاده کرد؟
چگونه میتوان فیزیوتراپی بهبودی درد عضلاتی و مفصلی کمک کرد؟
چگونه تمریناتورزشی تعادلی میتوانند در پیشگیری از آسیبهای ورزشی و افتادن در ورزشکاران کمک کنند؟
چگونه میتوان فیزیوتراپی را برای نقاحت بیمارانی با این مرض در آرنج و مچ هستند، به کار برد؟